Elektrisch en accu gereedschap

Elektrisch gereedschap voor uiteenlopende doeleinden

elektrisch gereedschap
Voor het kopen van elektrisch gereedschap van hoogwaardige kwaliteit bent u bij van Eijk machines in Reusel aan het juiste adres. Wij zijn officiële dealer van vele A-merken en hebben een breed assortiment aan elektrisch gereedschap voor particulieren en bedrijven.

Onze merken: Makita, Metabo, Festool, Hitachi, Milwaukee, Bosch, Panasonic, Flex, Fein, Maktec, Lamello, Dewalt, Rems, Powers, etc.

Wij hebben een zeer grote en gevarieerde voorraad als het gaat om elektrisch gereedschap. Van boormachines tot elektrische zagen in alle soorten en maten, maar ook slagmoersleutels en frezen.
Machines met accu’s van 14.4V, 18V en 36V voor particulier of bedrijf, van Eijk machines heeft het.

Bovenstaande is slechts een greep uit ons volledige assortiment. Bent u op zoek naar elektrisch gereedschap? Wij helpen u vakkundig verder, neem eens contact met ons op en laat u volledig informeren.

Verkoop met advies elektrisch gereedschap

Of u nu professional of particulier bent, het team bij van Eijk machines in Reusel deelt graag haar vakbekwame kennis met u. Ons personeel kent ons assortiment van binnen en van buiten, wij adviseren u graag op maat. Door jarenlange ervaring met de merken die wij verkopen zijn we bij van Eijk machines perfect in staat om u te adviseren over welk gereedschap het beste geschikt is voor ú en uw toepassing.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan over de toepassingen van elektrisch gereedschap voor uiteenlopende doeleinden. Omdat wij altijd nauw contact hebben met onze klanten leren wij ook veel van hun ervaringen. Wij hechten veel waarde aan feedback van de klant en nemen deze informatie mee om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen over elektrisch gereedschap? Wij delen onze kennis graag en staan klaar om u advies op maat te geven.

Bel ons Mail ons Bezoek ons