Gereedschap en ijzerwaren

Handgereedschap, ijzerwaren, lijmen en kitten

handgereedschap
Voor al uw handgereedschap, ijzerwaren, lijmen en kitten bent u bij van Eijk machines in Reusel aan het juiste adres. Van Eijk machines in Reusel beschikt over een breed assortiment als het gaat om deze producten. Onze voorraad is zeer toereikend dus wanneer u bij ons komt zoeken naar een van deze producten kunnen wij dit in veel gevallen direct voor u leveren.

Wij zijn officiële dealer van alle A-merken. Merken zoals:
Abus-sloten, Sola, Stanley, Bostitch, Knip-Ex, Bahco, Kukko, gedore, Vynckier/Tengtools,
Hazet, wera, Wiha, Fischer, Den Braven, Bizon, Powers, Matador, Atika, Altrex, Zarges, Das ladders, etc.

Bij handgereedschap kunt u denken aan gereedschappen specifiek voor auto’s zoals krikken, gereedschapskarren en assensteunen. Maar ook aan alle andere handgereedschappen zoals schroevendraaiers, waterpassen, schoppen, zagen, beitels etc.

Ons assortiment is zeer breed en toereikend. U bent bijvoorbeeld voor kruiwagens, ladders, steigers, betonmolens, kwasten en verf bij ons ook aan het juiste adres.

Verder zijn wij bekend om ons breed assortiment aan ijzerwaren. Pluggen, schroeven, bouten, moeren, beugels, haken enz. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos, bent u op zoek naar ijzerwaren in welke vorm dan ook. Neem dan eens contact op met van Eijk machines in Reusel, wij staan klaar om u vakkundig verder te helpen.

Lijmen en kitten

Bij van Eijk machines kunnen wij u alles vertellen over verschillende toepassingen van lijmen en kitten voor bijna alle doeleinden. Wanneer u gaat lijmen en kitten is het van groots belang dat u de juiste producten voor de juiste toepassingen gebruikt.

Ons personeel is zeer vakkundig op het gebied van lijmen en kitten, wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en toepassingen als het gaat om lijmen en kitten.
Voor professioneel advies bent u bij ons aan het juiste adres, of u nu een bedrijf of particulier bent. Ons personeel staat voor u klaar om alle informatie te verschaffen die wij tot onze beschikking hebben.

Slijpdienst

Van Eijk machines is er voor u wanneer u uw snij, zaag en boor gereedschap opnieuw wil laten slijpen. Wij beschikken over machines die deze gereedschappen in een mum van tijd weer vlijmscherp aan u retourneren.

Wilt u meer weten over onze slijpdienst en wat deze dienst voor u kan betekenen?

Bel ons Mail ons Bezoek ons