Stationair gereedschap

Stationair gereedschap en luchtgereedschap

Stationair gereedschap en luchtgereedschap
Bij van Eijk machines beschikken we over een bijzonder breed assortiment aan stationair en luchtgereedschap. Zowel voor bedrijven als particulieren bieden wij een ruime keuze aan deze soorten van gereedschap.

Wij zijn officiële dealer van gerenommeerde merken als het gaat om groot gereedschap.
Wij leveren onder andere:
Robland, Contimac, Rems, Creemers, Hazet, Rodac, Huvema, Vynckier, Kentie, etc.

Bij stationair en luchtgereedschap kunt u denken aan: Kolomboormachines, alle soorten draai en freesbanken, zaagtafels, metaal-bewerkingsgereedschap, compressors en toebehoren, lasapparaten en toebehoren etc. In deze categorie van gereedschappen vindt u ook alles voor de automotive branche.

Ons personeel is zeer bedreven en goed geïnformeerd over het gebruik en de toepassingen van stationair en luchtgereedschap voor verschillende doeleinden. Bent u op zoek naar gereedschap van hoogwaardige kwaliteit met daarbij persoonlijke service op maat? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan van Eijk machines in Reusel.

Wij delen graag al onze kennis die wij hier over in huis hebben om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Service staat bij ons zeer hoog in de vaandel en wij zullen er altijd alles aan doen om u zo vakkundig mogelijk te informeren over de mogelijkheden in uw situatie.

Voor professioneel advies op maat, neem contact op met van Eijk machines in Reusel. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Reparatiedienst

Bij groot gereedschap is goed onderhoud zeer belangrijk. Bij van Eijk machines in Reusel beschikken wij over een grote voorraad aan slijtende onderdelen met betrekking tot het groot gereedschap dat wij leveren. Onze in-huis reparatiedienst staat voor u klaar om onderhoud of reparaties uit te voeren aan uw stationair en luchtgereedschap.

Een vakkundig team van experts helpt u als particulier of professional graag verder wanneer er onderhoud of reparatie aan uw gereedschap gewenst is. Wij kennen onze producten als geen ander en kunnen u van vakkundig advies voorzien wanneer u een probleem heeft met gereedschappen waarvan wij officiële dealer zijn.

Wilt u meer weten over onze reparatiedienst of over ons assortiment?

Bel ons Mail ons Bezoek ons

Stationair gereedschap en luchtgereedschap