Tuin en park

Tuin en park, gereedschappen en machines

08 Tuin en park
Bij van Eijk machines in Reusel leveren wij al het gereedschap en de werktuigen voor tuinen en parken. Van klein tot groot van Eijk machines in Reusel helpt u verder.
Bent u particulier of bedrijf en zoekt u machines en/of gereedschap voor in uw tuin? Wij leveren robotmaaiers, kettingzagen, bladblazers maar ook sproeiers, slangen, koppelingen, Pvc-buizen en materiaal, haspels, trilplaten etc. In alle soorten, maten en prijsklassen, elektrisch en met motoren.

Wij leveren machines voor klein, groot en zeer groot werk. Denk bijvoorbeeld aan grote Ferris machines voor parken, campings, sportvelden en grote gazons. Ook veegmachines, de grotere maaimachines, houtklievers, hakselaars, beregeningspompen etc.

Bij van Eijk machines bieden wij volledige installaties voor beregening. Van beregeningspomp tot leidingwerk en sproeiers. Wij hebben al het materiaal in huis om beregeningsinstallaties aan te leggen voor grote en kleine toepassingen.

Wij zijn officiële dealer van onder andere de volgende merken:
Stihl, Honda, Ferris, Stiga, Viking, Eliet, Pedrollo, Balfor, Snapper, Iseki, Billy Goat, Felco, Vero, etc.

Kijk ook eens op www.balfor.be een vaste partner van ons om een goed beeld te krijgen van de machines die wij kunnen leveren voor tuinen en parken.

Service en werkplaats

Groot materieel vraagt ook om een persoonlijke goede service en de mogelijkheid tot vakkundig onderhoud aan machines en gereedschappen. Daarom beschikt van Eijk machines over haar eigen werkplaats met ervaren en vakbekwame monteurs die uw machines in top conditie houden. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan als het gaat om slijtage en onderhoud aan tuin en park machines. Wij realiseren ons dat een goed functionerende machine voor onze klanten van zeer groot belang is.

Wanneer u een probleem heeft met een van uw machines of gereedschappen, neem dan direct contact met ons op. Het personeel in onze werkplaats staan voor u klaar om professionele service te verlenen bij problemen van welke aard dan ook. Eventueel is service op locatie ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Bel ons Mail ons Bezoek ons