Onderhoud

Reparatie en onderhoud in Reusel

Voor reparatie en onderhoud in Reusel van uw machines en gereedschappen moet u bij Van Eijk Machines zijn. Wij verlenen een goede service en delen onze kennis als u naar ons komt voor uw gereedschap of machine reparatie en onderhoud in Reusel.

Van Eijk Machines is de juiste locatie voor reparatie en onderhoud in Reusel, voor alle soorten machines en gereedschappen. Van Eijk machines reparatie en onderhoud in Reusel verzorgt reparatie en onderhoud in Reusel voor de volgende merken:

Stihl, Viking, Stiga, Festool, Makita, Metabo, Pedrollo, Maktec, Gedore, Robland, Protool, Max, Kranzle, Brockhaus Heuer, Hitachi, Rems, Ferris, TengTools, Huvema, Flex, Fein, Bessey, Contimac, Haubold, Gloria, Bahco, Vynckier, Van Voorden en Carat

04 Onderhoud

Bij Van Eijk Machines kunt u terecht voor alle soorten gereedschap en machine reparatie en onderhoud in Reusel. Hierbij maken we onderscheid in reparatie en onderhoud van motorische en elektrische machines en gereedschappen. Een boormachine valt bijvoorbeeld onder elektrisch handgereedschap. Gereedschappen en machines voor in uw tuin of in het park zijn vaak motorisch gereedschap.

Elektrische machines en gereedschappen hebben vaak meer storingen en werken vaker niet / zijn vaker defect in vergelijking tot motorische machines en gereedschappen. Dit is regelmatig te wijten aan een te lage voltage van het gereedschap of de machine of doordat de kabel niet meer goed werkt of bijna kapot is.

Reparatie in Reusel


Voor reparatie in Reusel van uw machines of gereedschappen kunt u altijd terecht bij Van Eijk Machines. Wij zorgen voor een degelijke reparatie in Reusel, vanuit onze werkplaats. Onze monteurs behandelen uw machines of gereedschappen altijd met grootste zorg.

De werkwijze van Van Eijk Machines tijdens een reparatie in Reusel is altijd als volgt:

  • Het apparatuur wordt door u aangeleverd met een klachtomschrijving.
  • Via een werkbon wordt de klachtomschrijving door Van Eijk Machines vastgelegd.
  • Vervolgens controleert onze monteur het apparatuur en kijkt het apparatuur na
  • Er volgt een beoordeling vanuit de monteur.
  • In overleg met u gaat onze monteur na of het apparaat gerepareerd moet worden.
  • Zodra u akkoord gaat met de reparatie zal onze monteur beginnen met de betreffende reparatie.

Bij gereedschap of machine reparatie in Reusel gaan we uit van de gouden regel:
De helft van de nieuwwaarde van een machine of van gereedschap is reparatie waardig. Hierin nemen we de leeftijd van het apparaat en de status hiervan natuurlijk ook mee.

Tarieven reparatie in Reusel


Bij gereedschap en machine reparatie in Reusel hanteren wij de volgende tarieven en doorlooptijden:

  • Bij reparaties onder de EURO 50,- repareren wij altijd direct. Voor deze kleine reparaties wachten wij niet op een goedkeuring.
  • Bij reparaties boven de EURO 50,- communiceren en overleggen we altijd met u. We proberen hierbij de doorlooptijden altijd zo laag mogelijk te houden.
  • De onderzoekskosten bij gereedschap en machines bedragen EURO 20,-. Indien het gereedschap of de machine niet door Van Eijk Machines gerepareerd zal worden, maar u wel nieuw apparatuur bij ons aanschaft zullen we deze onderzoekskosten laten vervallen. Indien het gereedschap of de machine wel door Van Eijk Machines gerepareerd wordt, zullen we de kosten verrekenen met de reparatiekosten.

Bij iedere reparatie spuiten we van te voren uw apparatuur grondig schoon. Hierdoor kan iedere reparatie zo goed mogelijk uitgevoerd worden door onze gespecialiseerde monteurs.

Het kenmerkend onderscheidend vermogen van Van Eijk Machines is dat wij alle soorten reparaties voor uw gereedschappen en machines kunnen uitvoeren, waarin de concurrentie vaak nog te kort schiet. Dit doordat onze concurrentie voor reparatie in Reusel en omgeving niet alle soorten reparaties voor u kan verzorgen op 1 plek.

Onderhoud in Reusel


Gereedschap en machine onderhoud in Reusel wordt ook uitgevoerd door Van Eijk Machines. Onderhoud van uw machines en gereedschappen is namelijk erg belangrijk voor de levensduur van het apparaat. Regelmatig onderhoud van uw apparatuur voorkomt storingen en defecten. Hierdoor is de duurzaamheid van uw gereedschap een stuk groter.

Bij het verzorgen van onderhoud in Reusel aan uw elektrisch gereedschap door Van Eijk Machines kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van nieuwe accu’s. Motorisch apparatuur heeft vaker meer onderhoud nodig als elektrisch gereedschap. Bij het verzorgen van onderhoud aan uw motorisch gereedschap kunt u bijvoorbeeld denken aan het vervangen van de olie of het vervangen van bougies. Van Eijk Machines verzorgt alle soorten gereedschap en machine onderhoud in Reusel.

Voor gereedschap en machine reparatie en onderhoud in Reusel moet u bij Van Eijk Machines zijn. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud in Reusel voor alle genoemde merken gereedschappen en machines. Meer weten over reparatie in Reusel of onderhoud in Reusel? Neem dan contact op met Van Eijk Machines of loop eens binnen in onze winkel.

Bel ons Mail ons Bezoek ons