Reparatie

Reparatie op locatie in Reusel


Voor machine reparatie op locatie in Reusel en omgeving moet u bij Van Eijk Machines zijn. Wij verzorgen reparatie op locatie in Reusel en omgeving wanneer uw apparatuur te groot is om mee te nemen naar de werkplaats van Van Eijk Machines. Ook wanneer het gereedschap of de machine niet meer mobiel is door motorische defecten, verzorgt Van Eijk Machines reparatie op locatie in Reusel en omgeving.

De werkwijze van Van Eijk Machines tijdens een reparatie op locatie in Reusel of omgeving is altijd als volgt:

  • U neemt telefonisch contact op met onze monteur.
  • De monteur bespreekt met u de problemen en anticipeert op uw probleemomschrijving.
  • De monteur zorgt dat de juiste gereedschappen meegenomen worden, zodat alle mogelijke oorzaken van het probleem op locatie opgelost kunnen worden.
  • De monteur bespreekt met u hoe snel we op locatie kunnen zijn.
  • De monteur bespreekt van te voren met u hoeveel de kosten kunnen bedragen.

Gereedschap en machine reparatie

Reparatie
Bij gereedschap en machine reparatie op locatie in Reusel en omgeving hanteren wij de volgende tarieven:
Bij machine reparatie op locatie in Reusel of omgeving rekenen wij altijd in tijd. Wij hanteren een tarief van ongeveer EURO 10,- aan voorrijd kosten bij een afstand van 10 km, gezien vanaf onze werkplaats. Vervolgens stelt onze monteur op locatie een diagnose van het probleem waarmee uw apparatuur te kampen heeft. Hiervoor wordt een berekening gemaakt en de monteur zal de totaalkosten met u bespreken.

Zoals eerder aangegeven over de werkwijze van Van Eijk Machines, worden van te voren alle mogelijke problemen gesignaleerd door onze monteur. Vervolgens zorgt onze monteur op locatie dat hij goed voorbereid is. Dit wordt gedaan door van te voren bepaalde onderdelen te verzamelen, zodat een reparatie op locatie in Reusel of omgeving meteen plaats kan vinden.

Het werkgebied van Van Eijk Machines is 25 km binnen een straal vanaf onze werkplaats. Reparatie op locatie in Reusel of omgeving buiten een straal van 25 km vanaf onze werkplaats is altijd op aanvraag.

Voor gereedschap en machine reparatie op locatie in Reusel en omgeving moet u bij Van Eijk Machines zijn. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie op locatie in Reusel en omgeving voor alle bekende merken gereedschappen en machines. Meer weten over reparatie op locatie in Reusel of omgeving, neem dan contact op met Van Eijk Machines.

Bel ons Mail ons Bezoek ons